Szanowny Użytkowniku.

Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.

Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.

Przepraszamy za utrudnienia.

Forum

85
Leżaczek bujaczek huśtawka
Sortuj

maddziaa
2018-02-25 20:39

O koszu mojżesza też trochę czytałam. Wiele mam wykorzystuje kosze na pranie, takie duże :)

kamila_borewicz
2018-03-05 10:09

Dziecko po miesiącu rozgląda się wszędzie i chce poznawać świat. Można posadzić na godzinkę, dwie na leżaczku, ale nie na długo, bo źle może rozwijać się macica. Dopiero jak sama zacznie siedzieć będzie bezpieczniej.

moniawp5
2018-08-17 22:00

Polecam huśtawkę Graco Ziggy Zeb jest super . Syn uwielbia się w niej huśtać i lubi w niej zasypiać , uspokaja go :) Mamy też leżaczek bujaczek Tiny Love 3w1 i też się sprawdza

Silver_90
2018-08-18 22:27

monia tylko pamiętaj, aby za długo maluszka nie wsadzać do takiego leżaczka m.in. ze względu na kręgosłup. Moim zdaniem tak góra do godziny czasu dziennie.

ewciaos14
2018-08-18 22:41

Ja takiego lezaczka przy synku nie mialam, ale jak siostra urodziła.pul roku po mnie synka to kupila lezaczek ale bez bujania tylko z wybiracja, nie używała go zbyt czesto al uzywala go jak potrzebowała cos ugotować lub cos porobić i wiem ze bardzo sie jej przydał , takze teraz skusiłam sie zakupić taki co sam buja dla synka i kupiliśmy używany na olx;-) z kindereo taki szary, bardzo mi sie podoba i fajnie buja a czy sie sprawdzi to soe wytrzymać okaże;-) mam nadzieje ze tak , a jak nie to poprostu go sprzedam;)

Mama_Gratki
2018-08-21 16:47

Ewciaos, mam leżaczek z trzema pozycjami i wibracjami i dię sprawdza. Co prawda nie jest na długo, ale butelki i laktator zdążę umyć. Czasem coś zjeść :)

Kupiłaś nowy czy używany? Wibracje prxynoszą ulgę gdy małych cierpi na kolki

Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.
Wyszukiwarka forum:
Kategorie forum
Ciąża i poród
Karmienie piersią
Karmienie butelką
Dieta
Zdrowie
Pielęgnacja
Zabawa
Rozwój i wychowanie
Rodzice
Noworodek i niemowlę