Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.
Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.
U mnie podobnie tak jak u Kasi, najważniejsze to zaopatrzenie się w koszule i staniki do karmienia. Na wszelkie wyjścia ubierałam się w bluzki rozpinane do połowy długości, które jeszcze przed ciążą miałam lub po prostu koszule. W domu chodziłam w tym w czym było mi wygodnie. Jeśli chodzi o sklep to czasem w Lidlu są ubrania ciążowe i dla matek karmiących. Od 11.12 będzie można tam kupić biustonosze do karmienia, rajstopy i top ciążowy. W lumpeksach ciężko znaleźć taką bluzkę czy sukienkę, ale spodnie często spotykałam.
Kasia_S
2017-12-29 20:47
Bebusia bo jak się chce to można we wszystkim karmić. W domu karmiłam w każdej możliwej koszulce a na wyjścia zawsze ubierałam się w razie gdyby i też wszystko szło gładko. :)
sylwencja21
2017-12-29 22:15
Dla mnie tez najważniejsze byly wygodne pidzamy/ koszule na wieczory noce i poranki oraz biustonosz to podstawa teraz na allegro kupilam dwa zwykłe biustonosze za 9.99 każdy i są swiwtnej jakosci męczę je juz od jakiegos czasu bo piersi urosly i nie mieszczą sie w moich standardowych biustonoszach Nic sie z nimi nie dzieje pomimo pran i eksploatacji
bebusiaa
2017-12-30 17:01
Słuchajcie dziewczyny, teraz jest mnóstwo wyprzedaży i warto się zaopatrzyć w większą ilość garderoby do karmienia. Ja ostatnio znalazłam dwie sukienki, które nadaja się do karmienia, obie za 50 zł, jedna z suwaczkiem z przodu, druga z dekoltem w serek, który bez problemu można odchylić. Dobre jakościowo. Zgodzę sie, że w second handach tez mozna znaleźć sporo ciekawych rzeczy, nawet takich do chodzenia tylko po domu. Chociaż ja akurat w lumpeksach to bardziej w letnie rzeczy się zaopatruje, bo z cieplejszymi gorzej z jakością.
Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.