2019-10-01 07:22
Pogaduchy "Czyli o życiu codziennym Ogólnie "
Hej mamuśki co Wy na to żeby założyć oddzielny wątek w którym mogły byśmy się dzielić naszymi codziennymi smutkami radościami i troskami .... Tak ogólnie o życiu

Uważam,że to bardzo dobry pomysł.W niektórych wątkach właśnie tak jest, że najpierw wszyscy piszą na temat a ostatecznie kończy się zupełnie innymi tematami :)Także ten wątek może się przydać ;)

Oliwcia bardzo dobry pomysł...Bo i tak gdzieś to chciałam napisac, ale nie wiedzialam gdzie. Nie chce żebyście pomyslaly, ze mnie tutaj tak mało bo byłam tu dla nagrody czy cos w tym rodzaju...postaram się być bo chce. Po prostu chce dla samej siebie.Teraz jednak mam co innego w głowie bo dziś zmarł mój dziadek i ciężko mi

Pomysł z wątkiem dobry.Patrycjaj18, strasznie mi przykro.

Patrycja mega wspolczuje .... Ja juz jakis czas sie zamierzalam z zalozeniem tego watku ale jakos tak schodzilo .. Ostatnio echo serduszka potem wizyta i ginekologa dzis szpitala i badania z córcia jednym slowem mowiac ciagle dzien wariata :-) .... Aaaaaa i jutro fizjoterapia ze starsza córą Co do miejsca to wydaje mi sie ze tu chyba taki najabardziej tematyczny dział ... Co prawda rzadziej odwiedzany niz pozostale no ale moze My to zmienimy ❤Patrycja każdy zaglada i udziela sie na tyle na ile mu czas na to pozwala ja sama nie jestem caly czas tylko gdy mam chwile wolnego :-) takze spokojnie

Patrycja, wyrazy współczucia:(Olivcia, bardzo ładnie to ujełaś-kazdy na forum jest tyle na ile może.Kazdemu może nagle wypaść gorszy czas i zwyczajnie nie może tu być z różnych względów.Wydaje mi się,ze raczej większość to rozumie.

Dokładnie, forum jest dopiero na drugim miejscu. Na pierwszym jest życie rodzinne i sprawy z nim związane. Dopiero jak się ogarnie realne życie ma się czas na forum.

Bardzo dobry pomysł bo czasami się gubię gdzie co pisałam w innych wątkach ;) A mimo zaznaczenia że chce otrzymywać powiadomienia to nic nie przychodzi.. Patrycja bardzo mi przykro, trzymaj się kochana

Również popieram propozycję tego wątku, szczególnie teraz jak mam mniej czasu i nie mogę śledzić wszystkiego na bieżąco.Patrycja wyrazy współczucia:(

Wątek sper.Patrycja wyrazy współczucia.Wiadomo że forum to tylko jak czasu starczy, najpierw dziecko i inne obowiązki. Jak pracowałam to wcale na nie nie miałam czasu bo cały dzień w biegu, dom ogarniamy wieczorami po powrocie i potem padałam i nigdy nie było jak na forum zajrzeć

Dzień dobry ❤ U nas mega pochmurno i zbiera sie na deszcz a tak liczylam na sloneczko

Hejka!U mnie jest słonecznie:)Aż buzia sama się śmieje :)Miłego dnia dla wszystkich :*

Moniczka, to poproszę trochę tego Twojego słońca. U mnie na razie zimno i pochmurno, może wypogodzi się popołudniu.

Aaaaaaa jeszcze to mi teraz potrzebne krew mi z nosa leci :-(

qazz, zapraszam w góry świętokrzyskie;) słonko na razie ładnie świeci :)Oliwcia, mnie w pierwszej ciąży często krew z nosa leciała ,pomógł szybko rutinoscorbin.Podobno to przez brak jakiś witamin.

Monia u mnie to słonko ledwo się przez las przebija :(A mała od samego rana daje popalić.. w nocy też się nie popisala wstała o 2 powiedzmy wyspana.. Ja z Hanią w ciąży też miałam problemy z krwią z nosa.. lekarz powiedział że to przez niskie ciśnienie.. i taką urodę ;)