Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.
Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.
Dziewczyny a jak nie napiszę się opinii to chyba też do kolejnych testów nie wybierają mamy Canpolu jak to jest ??
qazz
2019-09-30 14:53
Mi się wydaje, że opinia jest dobrowolna, że nie wpływa na wybór następnym razem, ale nie wiem.
MichuNi
2019-10-01 07:16
O ile dobrze pamietam to pati ma racje i w regulaminie rzeczywiscie jest taki zapis, ze niedodanie opinii wyklucza z testow.
Aiisa
2019-10-01 07:40
Pati myślę że dużo zależy od mamy bo jeśli mama nie napisała opini ale później napisała np po czasie to jeszcze dostaje się do testów ale jak jej nie ma to chyba nie ale nie wiadomo bo w zasadzie wszystkie z nas piszą opinie raczej rzadko się zdarza że zapmnie się na dłużej wtedy chyba prezentu nawet nie ma jak nawet się opinie wyśle ale spóźniona batdzo ale mamy chyba poślizg paru dni czy tygodnia przyjmują bez problemu tak mi się wydaje.
Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.