2019-10-01 10:06
Forum i program testowy będą nieaktywne w październiku
Drogie Mamy,szykujemy dla Was duże zmiany i w związku z tym, w październiku forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możecie swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziecie mogły na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.Przepraszamy za utrudnienia.

Mamy canpolu mega przykro bo przywiazalam się ale na pewno wrócę i mam nadizjee że będzie dalej działać tak super jak działa że wątki świeżo skomentowane będą na początek przeskakiwac itd a może będzie jeszcze lepiej działać już nie mogę się doczekać listopada bo w październiku będzie smutno trochę bez forum :/

Cały miesiąc bez forum :(Bardzo jestem ciekawa jakie będą zmiany :)Czyli blogosfera i dodawanie porad również będzie wyłączone?

Ojej cały październik.. Także jestem ciekawa co za zmiany się szykują. Mam nadzieję że po bez problemu będę mogła się odnaleźć na forum. Bo szczerze mówiąc po zmianach na stronie lovi do tej pory nie mogę dojść co gdzie i jak.. ;) oby to były zmiany na lepsze

W ogóle nie będzie edycji programu testowego, więc nawet jeśli ktoś doda poradę to nie otrzyma nagrody. Nie wystartuje nowa edycja blogosfery. Będzie trochę zamieszania, ale obiecujemy, że niebawem będzie ładniej :-)

Ojej, też żałuję. Cały miesiąc bez forum. To chyba jakieś gruntowne zmiany. Już nie mogę się doczekać nowej odsłony. Jak synek da, to oczywiście w listopadzie powrócę :)

Ja równiez obawiam się że będzie później jak na lovi zamieszanie i problemy w odnalezieniu się oby jednak wyszło bez większych problemów i by było dalej intuicyjne forum nie mniej jednak batdzo szkoda że w październiku nie będzie forum :/

Mamy Canpolu z niecierpliwością będę oczekiwać nowej odsłony. Od listopada będę oczywiście zaglądać i aktywnie uczestniczyć w forum ;)Dziewczyny miesiąc szybko zleci, ani się nie obejrzymy a listopad będzie.

postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby w listopadzie forum działało sprawnie jak do tej pory :-)

:( Zasmuciłam się :( No cóż, cierpliwie będę czekać do listopada.Oby zmiany przebiegły bez problemów i oby forum działało tak sprawnie jak do tej pory ;)

Bardzo smutna wiadomość :( Mam nadzieję, że zmiany forum wyjdą na dobre. Do zobaczenia w listopadzie. :)

Oj szkoda , że nie będzie możliwości porozmawiania z innymi mamami . Ale na pewno nowe zmiany będą świetne . W takim razie pozostaje tylko czekać :)

Ojoj jak szkoda. Mi takze będzie brakowało forum. Chociaż w ten sposób mogę sobie porozmawiać swobodnie. Z niecierpliwością czekam na listopad :) Do zobaczenia w listopadzie wirtualne koleżanki. Obserwujemy się na IG:)

Dokładnie, na szczęście jest IG, chociaż nie każda ma tam konto.

Dziewczyny a sądzicie o stworzeniu zamkniętej grupy na fb? Większość z nas się zna, zawsze można coś napisać, zapytać :)

Mamy Canpolu ja mam pytanie odnośnie blogosfery czy będzie się można zalogować żeby dodać opinię za poprzedni miesiąc ? Kaczmarkowa jak będzie już jakaś grupa dajcie znać ja chętnie :)