2019-10-01 13:32
Lista Mam Testerek zestawów Pastel Friends
Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów zabawek Pastel Friends. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemyPrzypominamy, że lada moment zostanie wyłączona możliwość aktywności na forum.

Ale super! Szybko lista zwycięzców się pojawiła gratulacje. I niezmiernie przykro że forum stanie ale na pewno wrócę w listopadzie! Czekam z niecierpliwością na nową odsłonę forum.

Mi się nic nie wyświetla

też nie widzę wyników.

Dziękuję :)

teraz już powinno działać

Mamy Canpolu dziękuję bardzo! Z przyjemnością będziemy testować :) Gratulacje dziewczyny! do zobaczenie niebawem :)

Znowu mi się nie udało :( Gratulacje mamusie :)

Gratulacje dziewczyny :) bardzo się cieszymy że sie udało już nie możemy się doczekać testowania ❤️Do usłyszenia za miesiąc

Gratulacje :)

Ale super! Ogromnie dziękuję i gratuluję pozostałym mamom :-)

Do zobaczenia mamusie!

Tak czulam ze sie nie uda eh szkoda ... Udanego testowania mamuski

Serdecznie dziękujemy❤️.Wcześniej zaglądałam do tego wątku ale również link nie działał.Bardzo się cieszymy ,że zostaliśmy wytypowani do testów.Synek będzie miał co robić :D

Już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą do nas te cuda ❤️ dziękuję i gratuluję wszystkim

Super. Dziękuję.Już się obawialam, że przed samym końcem wypadne z rankingu, bo działy się cuda.Teraz z niecierpliwością czekam na zabawki :)