Szanowny Użytkowniku.

Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.

Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.

Przepraszamy za utrudnienia.

Forum

176

anka_01
2017-10-19 21:33

ostatni komentarz:
2017-10-21 16:17

Inhalator

Mamusie ostatnio któras z was pytała o inhalator jaki wybrac i pisałam o inhalatorze "krowka" i sobie zachwalam przy malej i przy nas doroslych juz. I odnosnie tego inhalatora to jesli macie dostep do sklepu Netto to jest wlasnie hm na promocji a moze w takiej super cenie bo za 80 zl bez grosza! Od 26.10-29.10 takze polecam moze ktoras z was skorzysta. Wiem ze normalnie ceny jego sa od 100 wzwyz ;)

Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.
Sortuj

Bakaliowa
2017-10-19 22:28

Dzięki za info, niedawno szukałam go w dobrej cenie by kupić przez Internet. A to dobra okazja:)

lola102
2017-10-20 11:48

Polecam inhalator microlife ,umożliwia on efektywną nebulizację.

monikadan89
2017-10-20 17:30

Moja siostra używa takiego inhalatora krówki mówiła ze jest dobry i ze dziecko jest zadowolone z krówki i nie boi się przy użyciu; -)

anka_01
2017-10-20 23:30

No u mnie inhalator tez stoi jako "zabawka" a zraczej atrakcja do mojej malej bo jak na niego patrzy to sie do niego cieszy :D

izapodg
2017-10-21 02:59

W Empiku inhalator krowka jest za 72,44 zł także jeszcze lepsza promocja :)
Słyszałam, że jest głośny - powiedzcie mi czy bardzo? Przymierzam się do kupna inhalatora i kusi mnie ta krówka :)

anka_01
2017-10-21 16:17

Izapodg czy glosny hm.. Moja malutka przy tym dzwieku czesto zasypia, dziecko tego dzwieku sie nie boi wrecz przeciwnie ją to uspokaja takze dla mnir ten dzwiek nie jest straszny. Ale glosny no jest chodz nie jest to zle. Zreszta inhalatorek powinno sie robiv maksymalnie 15 minut wiec jakby kogos wkurzal ten dziewk to 15 min da sie przezyc. moj maz tez nie ra, przy tym zasnal :P

Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.
Wyszukiwarka forum:
Kategorie forum
Ciąża i poród
Karmienie piersią
Karmienie butelką
Dieta
Zdrowie
Pielęgnacja
Zabawa
Rozwój i wychowanie
Rodzice
Noworodek i niemowlę