Szanowny Użytkowniku.

Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.

Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.

Przepraszamy za utrudnienia.

Forum

176

lola102
2017-11-11 09:21

ostatni komentarz:
2017-11-27 13:24

AliExpres

Dziewczyny dzisiaj są duże promocje na AliExpres nawet do 60 %
Czy któraś z was robi tam zakupy? Może będziemy wrzucać jakieś sprawdzone linki do fajnych ciuszków czy innych gadżetów Co wy na to???

Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.
Sortuj

Anna34
2017-11-11 09:47

Ja już kupowałam kilka rzeczy ale jakość pozostawia do życzenia choć może czasem jak się trafi...
W każdym razie dość długo czeka się na przesyłkę ale warto czasem coś porównać cenowo

anka_01
2017-11-11 10:59

Też jakoś wolę sprawdzone marki ;)

ewelka33
2017-11-11 12:06

Ja tam jeszcze jakoś nigdy nie kupowałam, mam co prawda polubiona stronę na fb aliexpress okiem matki i dziecka ( https://www.facebook.com/Aliexpress-okiem-matki-i-dziecka-175046139739774/) i tam Pani wrzuca różne fajne produkty, często przez nią sprawdzone, ale jakoś nie mogę przemóc się do tych rzeczy z Chin szczególnie dla dziecka.

izapodg
2017-11-11 15:35

Ja również nie robiłam tam zakupów, ale kolezanka tak. Była bardzo niezadowolona - dlugo czekała, rzeczy słabe jakościowo i rozmiary nietrafione (wychodzą mniejsze jak to z Chin). Dlatego ja nie wiem czy bym się przemogla.
W Polsce można kupić swietne rzeczy na promocjach i przecenach, albo tak jak ja to czesto robię - używane ubranka ze szmateksow, dla maluchów są jak nowe i gatunkowo świetne :)

Mama_Ola
2017-11-11 17:56

Przyznam szczerze, że wiele moich koleżanek i kolegów (!) z pracy zamawia różne produkty na AliExpress, ale ja jeszcze nie miałam nigdy odwagi. Choć, gdy koleżanki przychodzą do pracy z mega fajnym, oryginalnym zegarkiem na przykład, albo jakimiś innymi akcesoriami i chwalą się, że zapłaciły za to grosze, to zawsze sobie obiecuję, że i ja spróbuję, ale potem o tym zapominam. Fakt, że dziewczyny potwierdzają, że niestety nie wszystko przychodzi tak piękne, jak na zdjęciach, ale ponieważ niektóre rzeczy są naprawdę świetne i bardzo tanie, to i tak warto ryzykować i zamawiać. Nikt z moich znajomych nie zamawiał jeszcze ubrań - poza przebraniami na tematyczne imprezy firmowe - tak więc nie wiem jak z ich jakością, ale chętnie poprzyglądałabym się dyskusji i linkom osób, które na AliExpress zamawiają ciuszki dziecięce ;)
Ja ostatnio zamówiłam kilka ubranek dla synka z PatPat: https://www.facebook.com/patpatshopping/, bo wyświetlają mi się reklamy na FB z takimi cudnymi ciuszkami, że nie mogłam się powstrzymać. Wzięłam większe rozmiary, bo na przesyłkę czeka się nawet do 5 tygodni. Jak tylko ubranka do mnie dotrą, dam Wam znać czy było warto.
Na co dzień także kupuję przez Internet, ale ciuszki znanych i sprawdzonych marek.

ewelka33
2017-11-11 18:57

Ja polecam zaglądać czasami na zalando do zakładki promocje, bo tam naprawdę można trafić na fajne ceny markowych ubrań. Zamówiłam Małej kilka rzeczy i naprawdę była zadowolona jak przyszły - gatunkowo rewelacja.

monikadan89
2017-11-11 20:48

Strasznie długo czeka się na takie przesyłki AliEkspress. Tylko ze ceny są atrakcyjne;-)

kornelka02012014
2017-11-11 20:48

Wczoraj oglądałam produkty właśnie na Alli ale szczerze powiem że nie mam odwagi kupić czegokolwiek dla dziecka z tej strony , sobie lub do domu ok ale dla dziecka jakoś do mnie nie przemawia z tamtad kupować

lola102
2017-11-11 21:33

https://pl.aliexpress.com/store/product/new-2017-winter-hooded-jacket-women-cotton-wadded-overcoat-medium-long-slim-casual-fashion-parkas-plus/2092019_32821553750.html
Bardzo fajna kurteczka , przede wszystkim dłuższa , niestety zaczyna się od rozmiaru M . Moja znajoma ma kolor pudrowy wygląda w niej pięknie

NowaJanowa
2017-11-24 20:47

Nigdy nie zamawiałam z tej strony, długo się czeka za przesyłką??? częściej zaglądam na stronkę wish, to chyba coś podobnego :)

Mama_Ola
2017-11-26 14:53

Dziewczyny, obiecane zdjęcia ubranek z PatPat poniżej. Jakość jest dość fajna, ale nie rewelacyjna. Bardzo podobna do tego, co mozna znaleźć w naszych sieciówkach. Świetny jakościowo jest ten biało-czerwono-czarny pajacyk ;) Wzięłam kilka rzeczy z takim "zimowym" wzorem na próbę. Nie chciałam ryzykować dużego zamówienia ani też jakiś bardziej wymyślnych i potrzebnych ubrań typu kombinezon itp. Stwierdziłam, że gorszy jakościowo pajacyk po prostu będę rzadziej malutkiemu ubierać, a jednak kombinezon powinien być dobrej jakości. W każdym razie jestem pozytywnie zaskoczona. Każde ubranko dodatkowo było pięknie zapakowane w ładny i trwały woreczek strunowy, aby nic mu się nie stało. Jedyny minus, że ciuszki sa pogniecione, bo nie wyszły najładniej na zdjęciach, ale przecież i tak od razu wędrują do prania :) Na przesyłkę czekałam 5 tygodni.

NowaJanowa
2017-11-27 13:24

5 tygodni to jeszcze nie tak źle, myślałam że dłużej

Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.
Wyszukiwarka forum:
Kategorie forum
Ciąża i poród
Karmienie piersią
Karmienie butelką
Dieta
Zdrowie
Pielęgnacja
Zabawa
Rozwój i wychowanie
Rodzice
Noworodek i niemowlę