2017-12-15 13:43
KONKURS ŚWIĄTECZNY "W poszukiwaniu magii Świąt"
Drogie Mamy,zapraszamy Was do udziału w naszym świątecznym konkursie. Do wygrania czekają fantastyczne zestawy z zabawkami z kolekcji Forest Friends, czapeczka mikołaja oraz bon na fotoksiążkę do cewe.plSzczegóły znajdziecie tutaj: https://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/22/6947-konkurs-zdjeciowy-w-poszukiwaniu-magii-swiat Miłego dnia,zespół mam z Canpolu

Kto ubiera choinkę końcem listopada czy poczatkiem grudnia? Chyba w tym roku będziemy musieli :D

Zdecydowanie dopiero w 24 grudnia, nie wcześniej.

Konkurs trwa do 10 grudnia i wcale nie musi to być zdjęcie choinki. Może być dziecko lub ciążowy brzuszek w świątecznej stylizacji. A może macie jakieś świąteczne fotki z zeszłego roku?

Fajny konkursik na pewno weźmiemy udział

Musimy jak co roku zacząć eobienie pierniczkow, ale tym razem uwiecznić na zdjęciu i wziąć udział w konkursie ;) super pomysł na konkurs ;)

Konkurs bardzo fajny, a najciekawsze są nagrody! Mamy praktycznie cały pakiecik, który można wygrać i jesteśmy nim ZACHWYCENI! Synek karuzelkę wprost uwielbia, a jego ulubionym zwierzaczkiem jest właśnie niebieski misiek :) Płaskiego przytulaska tuli, miętoli i wylizuje (etap próbowania wszystkiego), a zawieszki i gryzaczki powoli zaczyna już trzymać w rączce i one także wędrują do buźki. Te zabaweczki z serii Forest Friends są prześliczne, mięciutki, lekkie i bardzo przyjemne w dotyku, także warto wziąć udział w konkursie, aby je wygrać :)

Czy zdjęcia wstawiamy na forum? W tym wątku?

:)

Zdjęcia należy dodawać tutaj: https://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/22/6947-konkurs-zdjeciowy-w-poszukiwaniu-magii-swiat

Ja już jedno wrzucilam :) kolejne ppstaram się zrobić przy robieniu pierniczkow ;)

Mi naraZie brakuje pomysłów :-)

Mama_Ola, u nas też karuzelka Forest Friends świetnie się sprawdza i u nas też ulubionym zwierzątkiem jest ten niebieski miś z grzechotką. Fajnie, że jest to cała kolekcja tych zabawek i można mieć te zwierzątka nie tylko w karuzelce, ale także w formie różnych zawieszek z grzechotkami i gryzakami (chyba poszerzę naszą domową kolekcję).