Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.
Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.
aneczkaa006 ale z każdego kubka, czy butelki trzeba pociągnąć żeby poleciało. Słomka jest na pewno prostsza w obsłudze niż taki kubek 360, który przypomina szklankę i dziecko może nie wiedzieć, jak i do czego to służy.pati1990 trzymam kciuki,żeby mały załapał :)
kasaiaa1
2019-09-07 02:51
Ja też mam kubek 360 kupiłam jego z ciekawości. Synek na początku nie załapał jak z tego kubka pić i na jakiś czas przestałam jemu dawać, ale teraz może spróbuję jak jest trochę starszy
pati1990
2019-09-07 09:55
Magicznypazur u nas z powodzeniem młody załapał i pije z kubeczka już nawet nie wracamy do butelek żeby pił już z niekapka za jakiś czas spróbuję z kubkiem 360 ale póki co to pewnie wszystko byłoby porozlewane :D
aneczkaa006
2019-09-11 22:40
Kubek diody cup jest na innej zasadzie niż butelki ze słomką czy ustnikiem
qazz
2019-09-13 22:40
Dokładnie doidy działa inaczej. Głównym minusem doidy jest fakt, że na początku strasznie dziecko się brudzi. Więc nie polecam marchewkowych soczków na początek nauki ;P Jest wygodny do podawania np. kefiru, który przez słomkę nie zawsze przejdzie.
Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.