Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.
Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.
Ja uważam, że to normalne. Dziecko poczuje chłodek i zaczyna siusiu. Tak też jest gdy malucha wkładamy do wanny. Woda tak na niego działa. A siknąć może gdy się go z niej wyciąga bo wtedy też poczuje chłód
qazz
2019-01-09 23:10
Mój synek też ostatnio często podczas przebierania robi siku. Zawsze pod ręką mam awaryjne waciki.
aneczkaa006
2019-09-28 20:53
Można położyć podkład poporodowy na przewijak i jak coś to tylko zwinąć i wyrzucić
qazz
2019-09-29 09:12
Też używałam podkładów. Na szczęście synek bardzo szybko wyrósł z sikania na przewijak.
aneczkaa006
2019-09-29 12:01
Podkłady te ułatwiają życie bo tylko zwiinie się i wyrzuci a jak się polozy pieluszkę tetrowa to trzeba prac
MagicznyPazur
2019-09-29 13:00
Zgadzam się z Monikalul. U takich maluszków zdarza się i to dość często. Mój synek, kiedy poczuł dopływ świeżego powietrza, to od razu leciał strumień. Nie raz miałam osikane ręce haha
qazz
2019-09-29 15:53
Dlatego ja się cieszyłam, że pod przewijak iem miałam taką piankową matę a nie dywan ;) Wystarczyła mokra szmatką z płynem albo mokre chusteczki. Warto właśnie zabezpieczyć teren w około przewijak, zwłaszcza przy chłopcu.
aneczkaa006
2019-09-29 21:44
A u mnie przewijak stał na komodzie i nie miałam takiego problemu bo podkład wszytko wsiąkał i nie przemawiało na przewijak nawet
qazz
2019-09-30 15:59
Aneczka, a masz synka, czy córeczkę? Bo mój synek miał daleki zasięg.
Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.