Szykujemy dla Ciebie zmiany i w związku z tym, w październiku, Forum będzie wyłączone i nie będzie można się na nim zarejestrować ani umieszczać komentarzy. W tym czasie możesz swobodnie czytać dotychczas zamieszczone posty, ale nie będziesz mógł na nie odpowiadać i włączać się do dyskusji.
Kolejna edycja programu testowego powróci w listopadzie.
U nas niezastąpione woreczki na brudne pieluszki. Nie zawsze jest obok śmietnik i przydają się bardzo.
0202oliwcia
2019-08-27 05:02
A ja przyznam ze zabiersm prawie pol domu hihi wychodzac z dwojka maluszkow i z 6 latka jest wesolo uwierzcie mi .. Glupie wyjscie na plac zabaw to sporo tobolkow ze soba a ze mam podwojny wozek to juz w ogole ... Zawsze jednak zabieram pampersy razy dwa smoczkek razy dwa chusteczki mokre i suche picie dla starszych dziewczynek obowiazkowo tel nadz aparat (tak zabieram ze soba aparat na soacery ) bo ja po prostu jestem maniaczka robienie zdjec moim dziecia ❤ jakas wode dla siebie , zabaweczke ktora to bedzie mogla mi dyndac na wozku i zabawiac maluszka podczas jazdy wozkiem kocyk do przykryciw badz ewentualnie pieluszke bambusows jakies ubranko wierzchnie no i jesli idziemy na plac zabaw to jakis zabawki typu foremki kubeczki , pilka , kreda czy banki mydlane .Bardzo fajne sa organizery do torby gdzie mozna wszystko sorawnie i w jednym miejscu poukladac a no i przydaje sie tez mata do przewijania gdy jest koniecznosc zmiany pieluszku w terenie
aneczkaa006
2019-08-31 06:35
Ja jak wychodzę z 8 miesięczna córeczka to wiadomo pieluszki, chusteczki, zasypka na odparzenia, zabawki, picie, suche przekąski, ciuszki na zmianę, tetreW wózku zawsze mam na wszelki wypadek kocyk, folie przeciwdeszczowa, wodę, bluzę.
MagicznyPazur
2019-09-04 23:00
Wszystko jest zależne od tego, jaka jest pogoda i jak duże jest dziecko. U nas must have na spacerze to przede wszystkim chusteczki nawilżane, pieluszka tetrowa, jakaś zabawka, smoczek, jak synek był ciut większy, to także butelka z piciem. Jak chłodniej to także jakiś kocyk, czy folia przeciwdeszczowa :)
Wątek zamknięty. Nie można dodawać nowych komentarzy.